Over Linea Rechta

Deze twee dames weten hoe ingewikkeld en onbegrijpelijk juridische vraagstukken kunnen zijn. Ze waren het dan ook meteen eens; Linea Rechta moet een transparante, praktische en vooral persoonlijke aanpak hebben. RegelRecht naar resultaat.

Nicole en Sandra hebben elkaar leren kennen tijdens hun studententijd, die ze samen hebben doorbracht in hetzelfde studentenhuis in Maastricht. Hierna zijn ze ieder hun eigen weg ingeslagen, totdat ze elkaar in 2009 weer tegenkwamen als arbeidsjuristen in het bedrijfsleven. Het was al snel duidelijk dat ze een sterk team vormen.

Samen maakten ze carrière in het bedrijfsleven, maar Sandra en Nicole vonden het tijd voor een nieuwe uitdaging. In 2013 was het eindelijk zo ver, Linea Rechta werd werkelijkheid.

De werkwijze van Linea Rechta kenmerkt zich door deskundigheid, resultaatgerichtheid en betrokkenheid. Ze investeren graag in een langdurige relatie die gebaseerd is op vertrouwen met een persoonlijke en informele aanpak. Nicole en Sandra zijn dan ook pas tevreden als u dat bent.

Nicoleen Sandrazijn allebei te volgen op LinkedIn. Heeft u een vraag? Die kunt u stellen via ons contactformulier.